LÆNGE ER IKKE EVIGT, 2016

Et kunstværk skabt til Bispebjerg Hospitals parkeringshus af Malene Nors Tardrup i 2016. Længe er ikke evigt er et researchbaseret kunstværk, der har en lang proces med sporing af historisk materiale i arkiver bag sig. Det kan opleves i trappeopgangen i Bispebjerg Hospitals nye parkeringshus på hjørnet af Tuborgvej og Vestre Længdevej.

Værket rummer et hav af historier fra hospitalets lange liv og består af syv fotografiske collager i hver sin farve, der udgør vinduespartierne i parkeringshusets trappeopgang. Sammen med syv tilhørende citater fungerer hver enkelt etages collage som et nedslag i hospitalets historie.

LÆNGE ER IKKE EVIGT 5.etage // TIDSRUM & TILSTANDE

LÆNGE ER IKKE EVIGT 5.etage // TIDSRUM & TILSTANDE

LÆNGE ERIKKE EVIGT  

LÆNGE ER IKKE EVIGT  

LÆNGE ER IKKE EVIGT 3. og 4. etage

LÆNGE ER IKKE EVIGT 2. etage // ET HJEM

LÆNGE ER IKKE EVIGT  

LÆNGE ER IKKE EVIGT 2. etage // ET HJEM

LÆNGE ER IKKE EVIGT 2. etage // ET HJEM

LÆNGE ER IKKE EVIGT 1. etage // DEN HELENDE ARKITEKTUR

LÆNGE ER IKKE EVIGT DEN HELENDE ARKITEKTUR

LÆNGE ER IKKE EVIGT Broen i parkanlæget, ca 1920

LÆNGE ER IKKE EVIGT  

LÆNGE ER IKKE EVIGT 6. etage // SYGEPLEJERSKERNE

LÆNGE ER IKKE EVIGT 6. etage // SYGEPLEJERSKERNE

LÆNGE ER IKKE EVIGT 6. etage // SYGEPLEJERSKERNE

LÆNGE ER IKKE EVIGT 7. etage // ET ARBEJDSLIV

LÆNGE ER IKKE EVIGT 7. etage // ET ARBEJDSLIV

LÆNGE ER IKKE EVIGT 3. etage // BADE- & MASSAGEKLINIK

LÆNGE ER IKKE EVIGT 3. etage // BADE- & MASSAGEKLINIK

LÆNGE ER IKKE EVIGT 5.etage // TIDSRUM & TILSTANDE

LÆNGE ER IKKE EVIGT 4. etage // HELBEREDENDE ARKITEKTUR