PUBLISHING HOUSE: RE-WRITE HISTORY
by: Malene Nors Tardrup og Noor Abu Arafeh

I lyset af denne debat har Kunsthal NORD haft en satellit på Ravnkildevej i Aalborg Øst, hvor Malene Nors Tardrup og Noor Abu Arafeh i et tæt kunstnerisk samarbejde, og på tværs af vidt forskellige kulturelle baggrunde, har skabt et stedspecifikt, relationelt og borgerinddragende kunstprojektet, Publishing House: Re-write History

I flere perioder i foråret 2016 har de to kunstnere benyttet boligen som produktionssted, research-site og optakt til den efterfølgende udstilling i Kunsthal NORD. Med interventionskunstens og den relationelle æstetiks potentiale har Nors og Noor engageret beboerne i en række arrangementer samt i et kunstnerisk samarbejdsprojekt, der i en tre-dages workshop blev skabt og udviklet på stedet, og som kan opleves på udstillingen INTERMOLECULAR SPACES.

På det abstrakte plan har Nors og Noor taget afsæt i fysikkens begreb intermolekylære kræfter, der betegner to eller flere molekylers påvirkning af hinanden, der både kan være frastødende og tiltrækkende. Konkret er resultatet blevet ét stort fælles værk, ‘Publishing House: Re-write history’, der består af de personlige historier, der sammen med de besøgende, blev genereret ude i Baghaven.

Publishing House: Re-write History er en del af INTERMOLECULAR SPACES.


Publishing House: Re-Write History 

// Re-move or move the magnets
Publishing House: Re-Write History: // Re-move or move the magnets

 200 x 300 cm. 2000 magneter
Publishing House: Re-Write History,: 200 x 300 cm. 2000 magneter

// During the exhibition...
Publishing House: Re-Write History: // During the exhibition...

// Exhibition
INTERMOLECULAR SPACES: // Exhibition

Publishing House: Re-Write History
Newspaper about the process //: Publishing House: Re-Write History