Hang Still - Keep Going (2000-2012)

Det fotografiske værk tager udgangspunkt i den traditionelle idé om fotografiet som værende et medie, der 'fastfryser' øjeblikke fra virkeligheden og som efterfølgende foreviges på det fotografisk papir. I følge den (gængse) fotografiske status, opfattes fotografiet statisk og uforanderlig - det fotografiske øjeblik er urørligt og ligeledes er den fotografiske relationen til virkeligheden.

Frugterne i Hang Still - Keep Going er så modne, at de hvert øjeblik kan løsrive sig fra grenen og falde til jorden. I et ordinært fotografi vil dette aldrig ske, da øjeblikke før denne process indetræder er blevet 'fastfrosset'. Den overmodne frugt forbliver på træet - for altid. I værket, Hang Still - Keep Going, er denne fotografiske regel ophævet.

Værket blev skabt i 2000 og genskabt i 2012.

75 x 75 cm. Chromogenic color print / Fujicolor Professionalpaper with a cut-out

***

Papir Skabe (2012)

Installationen, Papir Skabe, tager udgangspunkt i 35 metalskabe, som befinder sig i en af udstillingsrummene; et omklædningsrum. I hvert metalskabs navneskiltsholder er skrevet 32 forskellige ord, der beskriver hvad der (muligvis) befinder sig bag de aflåste skabsdøre.

Følgende papir-relaterede ord opsat i alfabetisk orden, i samme rækkefølge som det blev vist i installationen:

ADGANGSBILETTER, AFBRÆNDT PAPIR, A4 PAPIR, BESKEDER, BEVISER, BØRNETEGNINGER, CERITIFIKATER, DAGBØGER, DIGTE, FAMILIEFOTOGRAFIER, HYGIEJNESERVIETTER, HYOLOGISK TIDSSKRIFTER, KONTRAKTER, KÆRESTEBREVE, LOMMETØRKLÆDER, LÆGEJOURNALER, NOTESBØGER, NYHEDSAVISER, OPSKRIFTER, ORIGAMI, PAMFLETTER, PAS, PENGESEDLER,
PORNOBILLEDER, PULP, RELIGIØSE TEKSTER, RUDEKONVULUTTER, SANDPAPIR, SANGBØGER, SKATTEKORT og SKITSEBØGER.

2,5 x 6,5 cm. Ink on Amber Graphic Paper 170g, iron lockers, cylinder padlocks

***
Projektet er støttet af Statens Kunstråd